Yunus timleri ve Sofuoğlu’nun gösterisi nefesleri kesti

Sakarya’da eğitimlerini tamamlayan motosikletli polis timleri, Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’yla birlikte gösteri yaptı. Polisler ve Sofuoğlu, motosiklet üzerinde yaptıkları gösteriler ile nefesleri kesti. İl Emniyet Müdürlüğü’nün...

Google Haberlere Abone ol
Yunus timleri ve Sofuoğlu’nun gösterisi nefesleri kesti

Sakarya’da eğitimlerini tamamlayan motosikletli polis timleri, Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’yla birlikte gösteri yaptı. Polisler ve Sofuoğlu, motosiklet üzerinde yaptıkları gösteriler ile nefesleri kesti.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Motorsikletli Polis Timleri Eğitimi'ni tamamlayan 10 polis, bugün sertifikalarını alarak göreve başladı. Asayiş, trafik polisi ve toplum destekli polislerden oluşan motosikletli polisler, sertifikalarını düzenlenen törenle aldı. Sakarya Valiliği önündeki caddede düzenlenen törende yunus olarak adlandırılan polis timleri, motosikletleriyle gösteri yaptı. Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da motosikletiyle törende gösteri sundu.

Gösteri öncesi konuşan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, güvenlik hizmetlerinin motorize olarak verilen güvenlik hizmetiyle daha etkin hale geleceğini söyledi. Güvenlik kuvvetlerinin özellikle son zamanlarda kamuoyunun gündemini meşgul eden uyuşturucu ve uyuşturucu satıcılarıyla mücadele konusunda da üzerine düşenin en iyisini yapmaya çalışarak güzel hizmetler ortaya koyacaklarını ifade eden Coş; “Her şeyin temeli olan güvenliğin en iyi düzeyde sağlanması mevcut huzur ve güven ortamının muhafaza edilmesi için değerli vatandaşlarımızın desteğiyle gece, gündüz, günün her saati, yılın her günü görev yapan değerli ve fedakar emniyet teşkilatımız, jandarma teşkilatı mensuplarımız ihtiyaç duydukları araç ve gereçleri temin ve tedarik ettiklerinde muhakkak daha etkin hizmetler yapabileceklerdir. Biz güvenlik hizmetlerinin eksik olmasının diğer bütün hizmetleri de olumsuz etkileyeceğinin bilinci içerisindeyiz” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ise sertifika alan polislerle birlikte Karasu, Sapanca ilçeleri ile il merkezinde 30 yunus personeliyle görev yapacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından eğitimi tamamlayan polislere sertifikaları verildi. Törenin sonunda yunus timleri, motosikletleriyle gösteri yaptı. Yunus timlerinin motosiklet üzerinde yaptıkları akrobasi hareketleri, törene katılanlardan büyük alkış aldı. Yunus timlerinin ardından Kenan Sofuoğlu’da motosikletiyle gösteri yaptı. Sofuoğlu’nun gösterisi nefesleri kesti.

Törenin sonunda Vali Coş kask giyerek motosiklet kullandı. CİHAN

Yorumlar