'Yunanistan' diye Fethiye'ye bırakılan kaçaklar yakalandı

Ülkelerindeki savaş ortamından kaçıp Avrupa'ya gitmek isteyen Afgan, İran ve Suriye vatandaşı 35 kaçak Muğla'nın Fethiye ilçesinde yakalandı.Fethiye Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Türkiye üzerinden Yunan adalarına oradan da Avrupa'ya...

Google Haberlere Abone ol
'Yunanistan' diye Fethiye'ye bırakılan kaçaklar yakalandı

Ülkelerindeki savaş ortamından kaçıp Avrupa'ya gitmek isteyen Afgan, İran ve Suriye vatandaşı 35 kaçak Muğla'nın Fethiye ilçesinde yakalandı.

Fethiye Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Türkiye üzerinden Yunan adalarına oradan da Avrupa'ya götürülmek üzere Fethiye'ye kaçak getirildiği ihbarını aldı. İhbarı değerlendiren ekipler, sabah saatlerinde Katrancı mevkii Çığlık koyunda operasyon başlattı. Jandarma ekipleri, Yunansitan'a geldikleri söylenerek Fethiye açıklarına indirilen bir grup kaçakla karşılaştı. Yakalanan kaçakların, diğerlerinin çevreye kaçtığını söylemesi üzerine yapılan aramada, ilk etapta Afganistan, İran ve Suriye uyruklu 7'si kadın, 8'i çocuk 17 kişi yakalandı. Operasyonun genişletilmesi üzerine çevrede 8 kaçak daha bulundu. Kaçaklardan birinin önceden geçirdiği ameliyat nedeniyle yaralı olduğu ve ambulansla hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Kaçaklar sorgulanmaları için Fethiye Jandarma Komutanlığı'na götürülürken, ekipler olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

CİHAN

Yorumlar