"Yumurtalık Adana’nın çekim merkezi olacak"

Yumurtalık Yaz Şenlikleri başladı. Şenliğin açılışında gerçekleştirilen etkinliklere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş...

Google Haberlere Abone ol
"Yumurtalık Adana’nın çekim merkezi olacak"

Yumurtalık Yaz Şenlikleri başladı. Şenliğin açılışında gerçekleştirilen etkinliklere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Yaz sezonunun açılışıyla birlikte Yumurtalık’ın kendi ruhuna ve kendine has görüntüsüne kavuşacağını söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "İnşallah Yumurtalık bu yeni yaz döneminde, yeni belediye başkanıyla birlikte, yeni misafirlerini en iyi şekilde ağırlayacak. Bundan sonra Allah’ın izniyle yeni belediye başkanı ve onun arkasında da Büyükşehir Belediyesi’yle Yumurtalık her türlü probleminin üstesinden gelecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yumurtalık su problemini çözerek yaz sezonuna girmiştir. Aramızda olan ASKİ Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Yumurtalık bu yıl tatile gelen hemşerilerimizi en iyi şekilde ağırlayacak ve yeni dönemde bir tatil beldesi olarak Yumurtalık büyük bir gelişim, önemli hamleler içinde olacaktır." dedi.

Yumurtalık’ın önemli bir turizm potansiyeli bulunduğuna dikkat çeken Başkan Sözlü, şöyle devam etti: "Ne Yumurtalık Belediye Başkanı, ne de Adana Büyükşehir Belediye Başkanı sizlerin güvenini sarsacaktır. Bizlere itimadınızı boşa çıkarmayacağız. Biz biliyoruz ki Yumurtalık gereken ilgiyi, gereken özeni, ihtimamı görürse, altyapısı yeterince desteklenir ve insanlarımız için cazip olma noktasında çaba sarf edilirse, gelecek dönemlerde sadece yaz nüfusuyla değil, kış nüfusuyla da Adana’nın çekim merkezi olacaktır."

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da Yumurtalık’ın Bordrum, Marmaris ayarında turizm merkezi olmaması için bir neden bulunmadığını ve böyle özel bir turizm mekanı haline gelebilmesi için çaba gösterileceğini açıkladı. Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik de kısa bir konuşma yaparak, Yumurtalık sakinlerinin güzel zaman geçiriceği bir açılış programı hazırlandığını ifade etti. Konuşmaların ardından futbol ve voleybol müsabakaları ödül töreni gerçekleştirildi. Başkan Hüseyin Sözlü ve protokol mensupları, dereceye giren sporculara kupa ve madalya verdi. Daha sonra yerel sanatçılar Hidayet Özkan ve Aşık İmami’nin oğlu Aşık Ertuğrul sahne aldı. Ünlü şarkıcı Bendeniz de katılımcıları birbirinden güzel parçalarıyla eğlenceli dakikalar yaşattı. CİHAN

Yorumlar