Yumurta tokuşturan protokol üyeleri çocuklar gibi şendi

Romanlar arasında baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen Kakava Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar arasında yumurta tokuşturan protokol üyeleri çocuklar gibi eğlendi.Kakava’nın son gününde şehrin en işlek caddesi...

Google Haberlere Abone ol
Yumurta tokuşturan protokol üyeleri çocuklar gibi şendi

Romanlar arasında baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen Kakava Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar arasında yumurta tokuşturan protokol üyeleri çocuklar gibi eğlendi.

Kakava’nın son gününde şehrin en işlek caddesi olan Saraçlar’da, Romanların bayramına yakışır bir etkinlik düzenlendi. Çeşitli renklere boyanan yumurtalar bir sepete konularak alana getirildi. Edirne Belediye Bandosu eşliğinde alana gelen Vali Hasan Duruer, Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ve diğer protokol üyeleri yumurta tokuşturdu, çömlek sürahiden birer dilek çekti.

Programda, vali ile belediye başkanı yumurta tokuşturdu. Edirne Valisi ilk hamleyi belediyeye başkanının yapmasını istedi. Ancak Başkan Gürkan, “Devlete elimiz kalkmaz” diyerek talebi kabul etmedi. Bunun üzerine vatandaşların da önerisi ile ilk hamleyi vali yaptı. Sonunda gülen taraf devleti temsil eden vali oldu. Yumurta tokuşturmayı daha sonra diğer protokol üyeleri yaptı. Yumurta tokuşturan yetkililer çocuklar gibi eğlendi. Protokolün eğlencesine vatandaşlar da ortak oldu.

CİHAN

Yorumlar