Yüksekova'nın ilk bovling salonu dualarla açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ilk bovling salonu dualarla açıldı. Yüksekova merkez İhsani´ye Camii altında açılan bovling salonunun açılışına Yüksekova Müftüsü Haşim keskin, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gazi Yakar, kamu kurum müdürleri, kanaa.

Google Haberlere Abone ol
Yüksekova'nın ilk bovling salonu dualarla açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ilk bovling salonu dualarla açıldı.

Yüksekova merkez İhsani´ye Camii altında açılan bovling salonunun açılışına Yüksekova Müftüsü Haşim keskin, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gazi Yakar, kamu kurum müdürleri, kanaat önderleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde Müftü Keskin dualar eşliğinde kurdeleyi kesti, gelen vatandaşlara ise ikramlar yapıldı. Açılışa katılan çocuk, genç ve yaşlılar bowling oynadı.

Merkezin sahibi Ahmet Malak, "Hakkari bölgesinde bir ilk olan bowling salonumuzun açılışını yapma heyecanını yaşıyoruz. İlimizde gençlere yönelik sosyal alan oluşturduk, burada zaten bunun sıkıntısı vardı. Dışardan gelen öğretmenler memurlar bunun sıkıntısını yaşıyorlardı evlerine haps oluyorlardı, bizde bir nebze bu sıkıntıyı gidermek için böyle bir yatırıma başvurduk. Bu yatırımın içerisinde 3 hatlı bovling salonumuz, oyun makinaları oolarakta basket, boks langırt ve benzeri air hokey ve benzeri oyun makinalarımız vardır. Gelen ailelere yönelik nezih bir kafetaryamızı oluşturduk. Çocuklara yönelikte oyuncak dünyası oluşturduk. Tabi bunun heyecanını yaşıyoruz Hakkari bölgesinde bir ilk olan sosyal aktivitesi olan bir mekan yaptık. Gençlerimize, bölgemize hayırlı olsun diyoruz." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar