Yüksekovalılar baharın gelişini fırsat bilip piknik alanlarına akın etti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde baharın gelişini fırsat bilenler piknik alanlarına akın etti. Özellikle Yüksekova'nın düşman işgalinden kurtuluşu olan 5 Mayıs resmi kurumlarda tatil ilan edilince öğretmenler öğrencileri ile birlikte piknik...

Google Haberlere Abone ol
Yüksekovalılar baharın gelişini fırsat bilip piknik alanlarına akın etti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde baharın gelişini fırsat bilenler piknik alanlarına akın etti. Özellikle Yüksekova'nın düşman işgalinden kurtuluşu olan 5 Mayıs resmi kurumlarda tatil ilan edilince öğretmenler öğrencileri ile birlikte piknik alanlarına akın etti.

Yüksekova Esendere yolu üzerinde bulunan piknik alanına gidenler doyasıya eğlenirken mangal keyfi de yaptı. Öğretmenler mangalı hazırlarken öğrencilerin çoğu top oynadı mangal keyfinden sonra bazı öğrenciler akan suya girerek serinledi.

Pikniğe giden öğrencilerden Harun Özses, Yüksekova'nın kurtuluşundan dolayı okullar tatil olmasından dolayı arkadaşlarla piknik yaparak kutladıklarını, Savaş Öztaş ise baharın geliş vesilesiyle piknik yaptıklarını söyledi.

Öğrencilerden Bedran Dilsöz; "5 Mayısı değerlendirmek için arkadaşlarla bir araya geldik. Ben semaveri yakıyorum, arkadaşlar da mangalı yakıyor." dedi.

Yüksekova Lisesi Edebiyat öğretmeni İlknur Tümer ise 5 Mayıs Yüksekova'nın kurtuluşu vesilesiyle öğrencilerle bugünü kutladıklarını aktardı. CİHAN

Yorumlar