Yüksek gerilim hattında can pazarı

Adıyaman'da, yüksek gerilim hattı direği tepesine çıkan elektrik dağıtım şirketinde görevli işçi, elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Yüksek gerilim hattında can pazarı

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Üniversite yakınlarında olan bir yüksek gerilim hattı direğinde bağlantı çalışması yapmak için çıkan, AKEDAŞ elektrik dağıtım şirketi görevlisi Osman Şahin, iş yaptığı esnada ansızın elektrik akımına kapıldı.

Elektrik akımına kapılan işçi doğrudan üstünde ağır yaralandı. İş arkadaşları sebebi ile başkalık edilen durum, 112 sıhhat ekipleri ile itfaiye ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise, itfaiye aracının merdivenlerini direğin tepesine doğru uzatarak yaralı şahsı uzun bir zaman aşağıya indirmek için gayret gösterdi. Yapılan çalışmalar kapsamında ağır yaralı adam, itfaiye merdivenleriyle aşağıya indirildi. Aşağıya indirilen Şahin hadise yerinde 112 sıhhat ekipleri sebebi ile yapılan ilk müdahalenin arkasından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına tahsil edilen Şahin’in sıhhat durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar