YSV, zararlı alışkanlıklara savaş açtı

Bafra Yavuz Selim Vakfı (YSV) gençlik birimi tarafından Bafra’da görev yapan din kültürü öğretmenleriyle istişare toplantısı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
YSV, zararlı alışkanlıklara savaş açtı

Bafra Yavuz Selim Vakfı (YSV) gençlik birimi tarafından Bafra’da görev yapan din kültürü öğretmenleriyle istişare toplantısı yaptı. Vakıf Lokalinde gerçekleşen istişare toplantısında Bafra genelinde zararlı alışkanlıklarla ilgili mücadele konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Program Bafra Yavuz Selim Vakfı öğrencilerinden Hafız Osman Güleryüz’ün okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programın sunumu ve moderatörlüğünü Yavuz Selim Vakfı Gençlik Birimi Orta Öğretim Başkanı Ramazan Öztop yaptı. Açılış konuşmasında Bafra Yavuz Selim Vakfı Gençlik Birim Başkanı Selahattin Tığlı, “Gençlik birimimiz altı ay gibi bir süredir faaliyet vermektedir. Özellikle gençlere yönelik faaliyetlerimizin birkaçından bahsetmek istiyorum. Bu seminerlerimize bütün öğrencilerinizi yönlendirebilirsiniz. Suriye'deki kardeşlerimiz için kışlık kıyafet kampanyası yaptık. Bafralı cömert hemşehrilerimizin katkılarıyla iki kamyon kıyafet yolladık. Haftalık halı saha ve voleybol gibi sportif etkinliklerimiz var. Kitap okuma saatleri ve bilgi yarışmalarımız var. Kültür faaliyetlerimiz çerçevesinde 'İslam’da Ailenin Önemi' konulu konferans yaptık.” dedi. CİHAN

Yorumlar