YSK'dan 'da dahil' yerine 'hariç' düzenlemesi

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı (YSK) ilân ve reklam malzemelerinin 09 Ağustos tarihi saat 18.00’e kadar asılabileceğine ilişkin 'da dahil' yerine 'hariç' düzenlemesi getirdi. Resmi Gazete’de bugün yer alan YSK'nin ilgili kararındaki düzenleme...

Google Haberlere Abone ol
YSK'dan 'da dahil' yerine 'hariç' düzenlemesi

Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı (YSK) ilân ve reklam malzemelerinin 09 Ağustos tarihi saat 18.00’e kadar asılabileceğine ilişkin 'da dahil' yerine 'hariç' düzenlemesi getirdi.

Resmi Gazete’de bugün yer alan YSK'nin ilgili kararındaki düzenleme şöyle;

“Yüksek Seçim Kurulunun 6/6/2014 tarihli, 2014/2913 sayılı kararının I/G-e maddesindeki; ‘Seçim propaganda süresinin son günü olan 9 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 18.00’den sonra, ilân ve reklam malzemelerinin siyasi partilerin genel merkez, il, ilçe ve belde teşkilat binaları ‘da dâhil’ asılmasının, yapıştırılmasının ve teşhirinin yasak olduğuna (298/60-14),’ dair düzenlemede sehven yazılan ‘da dâhil’ ibaresinin çıkarılarak yerine “hariç” ibaresi yazılmak suretiyle düzeltilmesine, karar örneğinin Resmî Gazete’de yayımlanmasına ve Seçmen Kütüğü Genel Müdürlüğünce Kurulumuzun internet sitesi www.ysk.gov.tr adresinde yayınlanmasına, il ve ilçe seçim kurulu başkanlıklarına elektronik posta olarak iletilmesine, 19/7/2014 tarihinde oybirliği ile karar verildi."

CİHAN

Yorumlar