Yozgat’ta esrar ve kenevir operasyonu: 2 gözaltı

Yozgat İl Jandarma ve İl Merkez Komutanlığı tarafından Kırıksoku köyünde yapılan operasyonda 95 gram esrar, 390 kök Hint Kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yürüttükleri...

Google Haberlere Abone ol
Yozgat’ta esrar ve kenevir operasyonu: 2 gözaltı

Yozgat İl Jandarma ve İl Merkez Komutanlığı tarafından Kırıksoku köyünde yapılan operasyonda 95 gram esrar, 390 kök Hint Kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yürüttükleri çalışmalar neticesinde Yozgat Merkeze bağlı Kırıksoku Köyünde H.D. ve K.A., isimli şahısların evlerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda H.D. ve K.A., isimli şüphelilerin evlerinde ve evinin önündeki bahçede arama yapan jandarma ekipleri, 95 gram esrar, bahçede fasulye ve mısırların arasında ve kovada ekili 390 kök kenevir bitkisi ile bir miktar kenevir tohumu ele geçirdi. Jandarma tarafından kenevir bitkisi toplanırken şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından Yozgat Adliyesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar