Yozgat'ta engelli vatandaşlar düzenlenen etkinlikte bir araya geldi

Yozgat Özel Gelişim ve Rehabilitasyon Merkezi, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte engelli vatandaşlar eğlendi.Özel Gelişim ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Yozgat Engelliler Derneği Başkanı Hamide...

Google Haberlere Abone ol
Yozgat'ta engelli vatandaşlar düzenlenen etkinlikte bir araya geldi

Yozgat Özel Gelişim ve Rehabilitasyon Merkezi, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte engelli vatandaşlar eğlendi.

Özel Gelişim ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Yozgat Engelliler Derneği Başkanı Hamide Taşaslan, Özel Gelişim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Kerim Alkan, merkez ve köylerden gelen engelli öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Özel Gelişim Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Kerim Alkan, yaptığı konuşmada, eğitimciler ve ailelerle bütünleşerek büyük bir aile olduklarını söyledi. Alkan, "Bizler burada engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmet veriyoruz. Onların mutlu, huzurlu olmaları bizleri daha fazla mutlu ediyor. İnşallah bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz devam edecek." dedi.

    Engelliler Derneği Başkanı Hamide Taşaslan da yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla ihtiyaç duyduğunu söyledi. Taşaslan, "Engelli kardeşlerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. ilimiz ve köylerimizdeki engelli kardeşlerimiz burada kahvaltı ile başlayan etkinliğimizde farklı güzel bir gün geçirdiler. Bunlar bizlerin adına güzel şeyler. Bu vesile ile bu etkinliği düzenleyen Alkan ve ekibine çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından daha önce yapılan yarışmalarda dereceye giren engelli vatandaşlara hediyeleri verildi. CİHAN

Yorumlar