Yozgatspor Başkanı Nurdoğan’dan Diyarbakırspor'a başsağlığı

Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, bu hafta sonu Yozgat’ta oynanan Yimpaş Yozgatspor-Diyarbakırspor maçından sonra Diyarbakır’a dönerken, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kaleci Antrenörü Öner Piroğlu'nun ölümünden kulüp olarak büyük üzüntü du.

Google Haberlere Abone ol
Yozgatspor Başkanı Nurdoğan’dan Diyarbakırspor'a başsağlığı

Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, bu hafta sonu Yozgat’ta oynanan Yimpaş Yozgatspor-Diyarbakırspor maçından sonra Diyarbakır’a dönerken, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kaleci Antrenörü Öner Piroğlu'nun ölümünden kulüp olarak büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Başkan Nurdoğan, Antrenör Piroğlu'nun yakınları ve Diyarbakırspor Kulübüne ve bütün futbol camiasına başsağlığı diledi.

Kulüp Başkanı Nurdoğan, Pazar günü kendi sahalarında oynan Yozgatspor ve Yeni Diyarbakırspor karşılaşması sonrası konuk takımı kafilesini uğurladıklarını belirterek, "Yolda kaleci Antrenörü Öner Piroğlu kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Piroğlu'nun yaşamını yitirdiğini öğrendik. Piroğlu'na Allah'tan rahmet, başta yakınları, Diyarbakırspor camiasına ve bütün futbol severlere başsağlığı diliyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar