Yozgat’ın Eymir beldesinde seçim heyecanı başladı

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde usulsüzlük olduğu gerekçesiyle iptal edilen seçimde vatandaşlar oy kullanmak için sabah saat 08.00’den itibaren sandık başına geldi. 9 sandıkta bin...

Google Haberlere Abone ol
Yozgat’ın Eymir beldesinde seçim heyecanı başladı

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde usulsüzlük olduğu gerekçesiyle iptal edilen seçimde vatandaşlar oy kullanmak için sabah saat 08.00’den itibaren sandık başına geldi.

9 sandıkta bin 710 seçmenin oy kullanacağı seçim sakin başlarken Jandarma sandıkların bulunduğu Eymir İlköğretim Okulu bahçesi ve koridorlarında geniş güvenlik tedbiri aldı. Saat 08.00 itibariyle oy kullanan vatandaşlar, seçimin beldeleri için hayırlı olması dileklerinde bulundu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Çetin Mertoğlu, daha önceki seçimi kendilerinin kazandığını ancak daha sonra iptal edildiğini belirterek "Bugün tekrar seçime gidiyoruz, beldemiz için kim hayırlı olacaksa onun seçilmesi bizim için hayırlı olur inşallah." dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Recep Katrancı da demokrasiye inandıklarını herkesin sandıktan çıkacak sonuca saygı göstermesi gerektiğini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar