Yozgat polisinden hırsızlık olaylarına karşı broşürlü uyarı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne Bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı sözlü ve broşür dağıtarak uyardı. Polis ekipleri, 14 Haziran 2013 Cuma günü okulların kapanması...

Google Haberlere Abone ol
Yozgat polisinden hırsızlık olaylarına karşı broşürlü uyarı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne Bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı sözlü ve broşür dağıtarak uyardı.

Polis ekipleri, 14 Haziran 2013 Cuma günü okulların kapanması ve tatil mevsiminin başlayacak olması nedeniyle olası hırsızlık olaylarına karşı vatandaşlara uyarılarda bulunarak broşür dağıttı. Cadde ve sokaklarda gördükleri vatandaşlara broşür dağıtarak uyaran polis ekipleri apartmanların posta kutularına da uyarı broşürlerinden bıraktı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amiri Komser Yardımcısı Bilal Ceylan, yaz tatili döneminin başlamasıyla vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı uyardıklarını söyledi. Ceylan, "Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi vatandaşlarımız tatile gitmekte, dolayısıyla tatile gittiklerinde evleri boş kalmakta bununla ilgili vatandaşlarımızı ve binada kalan vatandaşlarımızı tanımadıkları kişilere kapılarını açmamaları, evlerinden ayrılırken altın, mücevher ve para gibi yüksek değeri olan materyallerini yanlarında götürmelerini istiyoruz. Ayrıca posta kutularına birikmiş gazete, elektrik ve su faturalarının komşuları tarafından alınması ile ilgili olarak vatandaşlarımızı duyarlı hale getirmeye çalıştık. Paspaslarının altına anahtar veya ayakkabı kutularının içerisine anahtar koymamaları noktasında vatandaşlarımızı bilgilendirdik. Vatandaşlarımızdan şüphelendikleri şahıslara karşı 'Alo155 Polis' imdat hattını arayarak bize bilgi vermeleri hususunda yardımcı olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar