Yozgat PMYO Müdürü Öcal’dan veda mesajı

Son emniyet müdürleri kararnamesiyle merkeze alanın Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Fazlı Öcal, veda mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Yozgat PMYO Müdürü Öcal’dan veda mesajı

Son emniyet müdürleri kararnamesiyle merkeze alanın Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Fazlı Öcal, veda mesajı yayınladı.
Merkeze alınan Yozgat PMYO Müdürü Fazlı Öcal yayınladığı veda mesajında, yaklaşık 3 yıldır Yozgat Polis Meslek Yüksekokulu'nda görev yaptığını söyledi. Öcal, "Geçici görevlendirilmemin kaldırılması nedeniyle görevimden ayrılıyor ve Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığındaki görevime dönüyorum. Bu bir süreç, bir yolculuk. Kamu görevlileri olarak bizler, mola verdikleri yerlerde bir şeyler üretmeye bir şeyler yeşertmeye çalışan yolcularız." dedi.
Eğitimin toplumların geleceğine yapılan yatırım olduğunu vurgulayan Öcal, "Yozgat’ta çalıştığım yaşadığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla ‘hep daha fazlasını yapmak’ düşüncesi ile hareket ettik. Emniyet Teşkilatının gelecek kuşaklarının Yozgat ikliminde yetişmesi ülkemiz için bir artı değerdir. Öğrencilerimize Yozgatlının yiğitliğini vatanseverliğini kazandırmaya çalıştık. İşçimizden, memurumuzdan, esnafımızdan, basınımızdan, her kesimden dostlarımız oldu. Hep güler yüz gördük, hüsnü kabul, destek, yardım gördük. Bir beldeyi güzel yapan tabiat güzellikleri değildir, zengin yapan yeraltı yerüstü kaynakları veya bankalardaki birikimi de değildir. Güzellik ve zenginlik, gönülde, samimiyette, kültür birikimindedir. Biliriz ki, Yozgatlının cebi dolu olmasa da gönlü sevgiyle dopdoludur. Biliriz ki; Yozgat’a yapılan hizmet Türk vatanına ve Yozgatlıya yapılan hizmet Türk milletine yapılmıştır. Ve biliriz ki; ne kadar çalışsak, üretsek de yetersizdir, azdır. Devletin ve milletin bize verdiğinin karşılığı değildir. Şimdi gitme vakti ama, Gitmekle gitmiş olmuyorsun, gönlün Yozgat’ta kalıyor, dostların Yozgat’ta kalıyor, anıların Yozgat’ta kalıyor. Hakkınızı helal, Allah’a emanet olun."diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar