Yozgat Eren Çorap Fabrikası 10. Kuruluş yıldönümünü çalışanları ile kutladı

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Eren Çorap, 10’uncu kuruluş yıldönümünü işçileri ile birlikte kutladı. Yozgat’ın Avrupa’ya açılan kapılarından birisi olan Eren Çorap Fabrikası,...

Google Haberlere Abone ol
Yozgat Eren Çorap Fabrikası 10. Kuruluş yıldönümünü çalışanları ile kutladı

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Eren Çorap, 10’uncu kuruluş yıldönümünü işçileri ile birlikte kutladı.

Yozgat’ın Avrupa’ya açılan kapılarından birisi olan Eren Çorap Fabrikası, 10’uncu kuruluş yıldönümünü çalışanlarıyla birlikte kutladı. Fabrika bahçesinde gerçekleştirilen programda işçi ailelerinin yanı sıra davetlilerde katıldı. Eğlence programında halaylar çekip, oyunlar oynayan fabrika personeli gönüllerince eğlendi. Hazırlanan 10. yıl pastasını fabrika sahibi Adem Cengiz, personel, personel ailesi ve işadamları ile birlikte kesti.

Eren Çorap Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Cengiz, Yozgat’ta bulunmaktan il ve ülke ekonomisine katkı sağlamktan dolyaı son derece mutlu olduğunu söyledi. 2004 yılında Yozgat’a geldiklerinde bir çok sıkıntı ile karşılaştıklarını ve mücadele ettiklerini vurgulayan Cengiz, fabrikanın 10. Kuruluş yılını kutlamanın sevincini çalışanları ile hep birlikte yaşadıklarını kaydetti.

Yozgat’ın ekonomik yönden yeni gelişmekte olan bir il olduğuna değinen Cengiz, "Kentin en büyük sorunlarının başında işsizlik geliyor. Eren Çorap olarak bunun önüne geçilmesi ve Yozgat’a katkı sağlanması amacıyla her geçen yıl kapasitemizi artırdık. Kapasitemizle birlikte bünyemize yeni personelleri kattık. Eren Çorap artık bizden çıkıp Yozgat’ın markası, Yozgat’ın fabrikasına dönüştü." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar