Yozgat Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz’dan veda mesajı

Yozgat İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, yayınladığı mesajında, görev yaptığı süre içinde suç ve suçlularla mücadele ederek şehrin huzurunu sağlamaya yönelik planlı projeli birçok operasyon gerçekleştiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yozgat Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz’dan veda mesajı

Yozgat İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, yayınladığı mesajında, görev yaptığı süre içinde suç ve suçlularla mücadele ederek şehrin huzurunu sağlamaya yönelik planlı projeli birçok operasyon gerçekleştiklerini söyledi.

Merkeze alınan Yozgat Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, "Görev yaptığım süre içerisinde, sizlerin bana ve teşkilatıma vermiş olduğunuz destek sevgi ve güvenle, Yozgatımızın çok daha güvenli bir huzur kenti haline getirilmesinde önemli katkılar sağladığımıza inanıyorum." dedi.

Vatandaşların haklarını savunma adına tüm mesai arkadaşlarıyla hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygılı, adil ve tarafsız biçimde görev yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, "8 Şubat 2012 tarihinde başladığım Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü görevimden, 12 Şubat 2014 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanmış bulunmaktayım. Geçen süre içinde suç ve suçlularla mücadele ederek ilimizin huzurunu sağlamaya yönelik birçok planlı, projeli operasyon gerçekleştirerek asayiş ve huzuru sağlama, vatandaşlarımın haklarını savunma adına tüm mesai arkadaşlarımla hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygılı olarak, adil ve tarafsız biçimde görev yapmaya çalıştım. Çağdaş yönetim anlayışı ve insan odaklı hizmet prensibiyle çalışarak halkımızı sevgiyle kucaklayıp, her zaman onların yanında olduk ve yardımlarına koştuk. Güçlü bir polislik anlayışıyla halkımıza güven verirken suçluların korkulu rüyası haline geldik." diye konuştu.

Yozgat’ın huzur ve güvenli iller sıralamasında ilk sıralarda yer aldığını söyleyen Yılmaz, "Suç oranlarında büyük düşüşler sağlayarak ilimizi ülkemizin en güvenli illeri arasında yer almasına çalıştık. Hatta gelecek on yıllarda ilimizde suçla ilgili olabilecek dezavantajlı insanlarımıza yönelik yapılan çalışmalarla önümüzdeki yıllarda Yozgatımızın daha huzurlu bir il olması için çalıştık. Tüm Yozgatlı hemşehrilerimiz bilmelidir ki vatandaşlarımızın polise olan güveni, polisin başarısı ile doğru orantılıdır. Vatandaşlarından destek görmeyen hiçbir güvenlik gücünün başarılı olması düşünülemez. Teşkilatımızın her zaman vatandaşlarımızın yanında bulunmuş olması, vatandaşlarımızın da polisimize çalışmalarında destek vermesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu duygularla hizmet etmekten her zaman mutluluk duyduğum sizlerle bugün veda ederken, Türk polis teşkilatı, şahsım ve ailem adına selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye ifade etti.
CİHAN

Yorumlar