Yörtürk Huzurevi Yenimahalle’de açıldı

Yörtürk Vakfı’nın, Ankara Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle yapımını tamamladığı Yörtürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Ankara Yenimahalle ilçesinde hizmete girdi.

Google Haberlere Abone ol
Yörtürk Huzurevi Yenimahalle’de açıldı

Yörtürk Vakfı’nın, Ankara Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle yapımını tamamladığı Yörtürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Ankara Yenimahalle ilçesinde hizmete girdi. Açılışa katılan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin 168 kişi kapasiteli İkinci Bahar Yaşlı Yaşam Merkezi’nin de yakında açılacağının müjdesini verdi.

Yörtürk Vakfı Başkanı Mustafa Tombuloğlu’nun ev sahipliğinde Batıkent’te hizmete sunulan merkezin açılışına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, AKP Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Yörtürk Vakfı ve Kalkınma Ajansı yetkilileri ile davetliler katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Yaşar, “Yaşlılarına sahip çıkmayan, onlara saygı göstermeyen bir milletin geleceği karanlıktır. Yaşlılık dönemi, insan hayatının zor bir dönemdir. Bu nedenle bu zor dönemlerinde büyüklerimizi yalnız bırakmamak, onların bakımını layıkıyla üstlenmek hepimizin öncelikli görevi olmalıdır. Yarınlarımızı kuran yaşlılarımız, bizim baş tacımızdır” şeklinde konuştu.

Yenimahalle Belediyesi’nin bu tür sosyal projeleri hem dikkatle denetlediğini hem de destek verdiğini hatırlatan Yaşar, “Yaşlılarımızın rahat ve huzur içerisinde kalacağı bu tür merkezlerin özellikle büyükşehirlerde sayılarının artması gerektiğini düşünüyorum” dedi. CİHAN

Yorumlar