Yoldan çıkan otomobil köprüde asılı kaldı

Ankara'da direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil köprüde asılı kaldı.Kaza, Sincan Ayaş Caddesi Sincan istikameti Ankara Çayı köprü geçidinde meydana geldi. Sürücü M.K. Ayaş Caddesi’nden Sincan merkeze 58 N 437 plakalı otomobil ile seyir...

Google Haberlere Abone ol
Yoldan çıkan otomobil köprüde asılı kaldı

Ankara'da direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil köprüde asılı kaldı.

Kaza, Sincan Ayaş Caddesi Sincan istikameti Ankara Çayı köprü geçidinde meydana geldi. Sürücü M.K. Ayaş Caddesi’nden Sincan merkeze 58 N 437 plakalı otomobil ile seyir halindeyken Ankara Çayı üzerindeki köprüye geldiği sırada kontrolden çıktı. Direksiyon kontrolü kaybedilen otomobil beton köprü ile yanında bulunan demir yaya köprüsünün arasına düştü. İki köprü arasında asılı kalan otomobilden yara almadan kurtulan sürücü M.K. “Seyir halindeyken bir anda kontrolümü kaybettim. Zaten köprünün kenar korkulukları yoktu. Çok hızlı değildim, onun için çok şükür yara almadan kurtuldum” dedi.

Araç sürücüsünün kazayı haber vermesi üzerine, olay yerine polis ve çekici geldi. Polis ekipleri yol trafiğini kontrol ederken, iki köprü arasına sıkışan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

CİHAN

Yorumlar