Yoldan çıkan motosiklet akasyaya çarptı, iki genç öldü

Bursa’nın İznik ilçesinde kontrolden çıkan motosikletin akasya ağacına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosikletle gezintiye çıkan Ali Kambur (22) ve arkadaşı Eyüp Tetik (19) hayatını kaybetti. Kazada vefat eden ve bir...

Google Haberlere Abone ol
Yoldan çıkan motosiklet akasyaya çarptı, iki genç öldü

Bursa’nın İznik ilçesinde kontrolden çıkan motosikletin akasya ağacına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosikletle gezintiye çıkan Ali Kambur (22) ve arkadaşı Eyüp Tetik (19) hayatını kaybetti. Kazada vefat eden ve bir markette çalıştığı öğrenilen Eyüp Tetik’in sosyal paylaşım sitesindeki hesabından "Ali Kambur ile İznik sahilinde kendini çok mutlu hissediyor" yazdığı ortaya çıktı.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi Ali Kambur ve markette çalışan arkadaşı Eyüp Tetik, motosikletle İznik ilçesini gezmek için yola çıktı. İznik sahilini de gezen gençler, gece saatlerinde köylerine dönmek için motosiklete bindi. Ali Kambur'un kullandığı 54 RD 869 plakalı motosiklet, İznik Boyalıca Mahallesi'nde kontrolden çıkarak yol kenarındaki akasya ağacına çarptı. Kazada ağır yaralanan Ali Kambur ve Eyüp Tetik, 112 Acil Servis ambulansı ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kambur ve Tetik yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazeleri almak için Orhangazi Devlet Hastanesi’ne gelen gençlerin yakınları ise büyük acı yaşadı. Cumhuriyet savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar