Yolcu otobüsü önündeki kamyona çarptıktan sonra devrildi: 2 ölü, 43 yaralı

Antalya-Ankara seferini yapan yolcu otobüsü, önündeki kamyona çarptıktan sonra devrildi. Otobüsün şoförüyle bir yolcu hayatını kaybetti,10’u ağır 43 yolcu ise yaralandı. Kaza, saat 06:00 sıralarında Eskişehir yolu Yaşamkent kavşağında...

Google Haberlere Abone ol
Yolcu otobüsü önündeki kamyona çarptıktan sonra devrildi: 2 ölü, 43 yaralı

Antalya-Ankara seferini yapan yolcu otobüsü, önündeki kamyona çarptıktan sonra devrildi. Otobüsün şoförüyle bir yolcu hayatını kaybetti,10’u ağır 43 yolcu ise yaralandı.

Kaza, saat 06:00 sıralarında Eskişehir yolu Yaşamkent kavşağında meydana geldi. Antalya’dan Ankara’ya gelen 34 ER 5703 plakalı yolcu otobüsü şehir merkezine yaklaştığı sırada önünde seyreden Fahrettin Günebak yönetimindeki 06 FG 3090 plakalı meyve yüklü kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otobüs yolun kenarındaki boş araziye devrildi. Otobüsün şoförü Mesut Altınay ile bir yolcu olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İlk tedavileri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Ankara'daki hastanelere kaldırıldı. Kazadan hafif yaralı kurtulan bazı yolcuların kazanın şokunu yaşadığı görüldü. Olay yerine emniyet şeridi çekilirken kamyonun kasasının parçalanmasıyla meyvelerin yola saçıldığı görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar