Yol çalışmasından mağdur olan esnaf derdini Başkan Başar'a anlattı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Samsun - Sinop karayolu güzergâhı Tosköy kavşağında hizmet veren oda üyelerinin sorunlarını dinledi.Yapılan tadilat ve çevre yolu düzenlemesi sebebi ile mağdur olduklarını...

Google Haberlere Abone ol
Yol çalışmasından mağdur olan esnaf derdini Başkan Başar'a anlattı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Samsun - Sinop karayolu güzergâhı Tosköy kavşağında hizmet veren oda üyelerinin sorunlarını dinledi.

Yapılan tadilat ve çevre yolu düzenlemesi sebebi ile mağdur olduklarını ifade eden işyeri sahibi İsmail Köroğlu, “Bir yıla aşkın zamandır işyerlerimiz atıl vaziyette, köprünün altında kaldık ve yan yollar yok, yan yollar olmayınca vatandaş bizi bulamıyor. Ayrıca vatandaşta Samsun-Sinop istikametini gösteren tabela olmadığından dönüp duruyor bir türlü çıkışı bulamıyor ve mağdur oluyor. Bu durumu ne kadar dile getirdiysek gündeme alınmıyor, ilgilenen yetkili de yok. Ben bu şartlar altından bir nebze kötünün iyisiyim ama diğer esnaf arkadaşlarımız daha mağdur, giriş çıkışları yok, vatandaşta esnafta herkes mağdur ama sorunlarımızı çözecek bize yardımcı olacak birisi henüz çıkmadı. Bizim sesimiz çıkmayınca onların da sesi çıkmıyor.” dedi.

İşadamı Nafız Oktar, “Uzun zamandır süren bu yol çalışması sebebi ile bu bölgede çalışan bütün dükkânların önünden geçen ve giriş çıkışı sağlayan bağlantı yolları kesildi. Yan tali yol olmadığı içinde şu anda irtibat yok, bunu bir an evvel Karayolları Müdürlüğünün çözmesi ve tali yolları açması lazım.” eleştirisinde bulundu.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ise “Üyelerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için bu konuyu gerekli mercilere bildirerek bir an evvel çözüme kavuşturulması anlamında elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar