Yoğun sis kazaya neden oldu; 2 ağır yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında iki kişi ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Yoğun sis kazaya neden oldu; 2 ağır yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında iki kişi ağır yaralandı. Kaldırıldıkları özel hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 15.20 sıralarında Zonguldak İstanbul karayolu Terzi köyü kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Gölcük'ten Zonguldak'a giden Ramazan Koyun (47) idaresindeki yolcu otobüsünün yolcu indirmek için durduğu sırada, patates ve soğan yüklü olan 67 DU 744 plakalı panelvan tipi minibüs, aşırı sis olan yolda otobüsü göremeyerek arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile sürücü Nedim Göktaş (48) ve yanında bulunan arkadaşı Hüseyin Pehlivan (47) minibüste sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Minibüste sıkıştıkları yerden çıkartılan Göktaş ve Pehlivan, ambulanslara alınarak Ereğli'deki özel hastanelere kaldırıldı.

Yoğun sis nedeniyle diğer araç sürücüleri de zaman zaman kaza ile burun buruna geldi. Jandarma ve Zonguldak Bölge Trafik ekiplerinin de geldiği kazada hurdaya dönen minibüs için çekici çağırıldı. Kaza sırasında yolcu indiren otobüsün muavini Enes Civelek, aniden bir lastik sesi duyduğunu ve ardından kütleme olduğunu söyledi.

Kaza sırasında otobüste bulunan yolcular başka bir firmaya ait otobüs ile Zonguldak'a gönderildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nedim Göktaş ve Hüseyin Pehlivan'ın durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ve Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar