Yoğun Bakımda Yangın Korkuttu

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım servisinde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kontrol altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Yoğun Bakımda Yangın Korkuttu

Yangının neden olduğu yoğun duman nedeniyle yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan 4 çocuk ambulanslarla farklı hastanelere gönderilirken 18 hastada Hastane içerisindeki farklı bir bloğa nakledildi. Yangın nedeniyle Hastanenin Acil Servisinde elektrikler kesilirken acil hasta alımı ve ameliyatlar geçici bir süre durduruldu.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hüsnü Salih Güder, Hastanenin yoğun bakım servisini destekleyen güç kaynaklarının bulunduğu bölümde başlayan yangının elektrik kontağından çıkması üzerinde durulduğunu, yangının şuanda kontrol altına alındığını söyledi. Yoğun duman ve akülerden çıkan kimyasal koku nedeniyle 1 yoğun bakım ünitesinin tamamen boşaltıldığını aktaran Güder, yangından etkilenen bölümlerde itfaiye ekipleri tarafından soğutma ve kimyasal kokunun yok edilebilmesi için havalandırma çalışması yapıldığını söyledi.

Yorumlar