Yine Konya, yine polis şiddeti: 4 yaralı

Konya'da bir polis memuru iftar sonrası tartıştığı komşusunu kafasına copla vurarak yaraladı. Komşusunun eşi ve kızını da bıçakla yaralayan polisin meslektaşları da ailenin misafiri bir kişiyi kulağından yaraladı. Konya'da geçen hafta...

Google Haberlere Abone ol
Yine Konya, yine polis şiddeti: 4 yaralı

Konya'da bir polis memuru iftar sonrası tartıştığı komşusunu kafasına copla vurarak yaraladı. Komşusunun eşi ve kızını da bıçakla yaralayan polisin meslektaşları da ailenin misafiri bir kişiyi kulağından yaraladı. Konya'da geçen hafta da eşini bekleyen öğretmen, sivil polisler tarafından kimlik göstermediği gerekçesiyle güpegündüz kelepçelenerek gözaltına alınmış, yine bir tartışmayı ayırmak isteyen basın mensuplarına yakın mesafeden biber gazı sıkılarak bazıları gözaltına alınmıştı.

Olay, Konya merkez Selçuklu ilçesi Bin Konutlar Mahallesi Eğitim Sokak'ta bulunan Emrah Sitesi'nde yaşandı. Komşularıyla aralarında daha önceden husumet olan polis memuru Ö.S.Ö. ve kız arkadaşı Y.D. iftar sonrası komşularıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından polis memuru Ö. S.Ö. iddiaya göre, elindeki copu komşusu Musa Altınok'un (46) kafasına vurarak yaraladı. Öfkeli polis memuru, Altınok'un yardımına gelen kızı Betül Memiş'i baldırından eşi Ayşe Altınok'u (44) ise elinden ve ayağından bıçakladı. Ailenin evine misafirlikte bulunan bir kadın ise olay yerine çağrılan ekipler tarafından kulağından yaralandı.

Polis şiddetine maruz kalan aile üyelerinin yardımına yine komşuları yetişti. Komşuları tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambülansı, olayda yaralanan baba, anne, kızı ve misafirlerini Konya Numune Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Yaralılar burada tedavi altına alındı.

Olaydan sonra Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Ö.S.Ö. ve kız arkadaşı Y.D. gözaltına alındı. Hastanede yapılan müdahale sonrası yaralılar ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

CİHAN

Yorumlar