Yılmaz Vural: Galip geldiğimiz için mutluyum

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Vural: Galip geldiğimiz için mutluyum

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Vural, 2-0 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, takımın eski Teknik Direktörü Hakan Kutlu'ya teşekkür etti. Takımda çok sayıda Süper Lig'de oynamış futbolcu olduğuna dikkat çeken Vural, "Maçın iki devresine bakıyorum. Pozisyon olarak ilk yarıda 3 pozisyonumuz var, birisi gol oldu. İkinci devre yine 3 posizyonumuz var bir penaltı kaçırdık. Atılan bir gol var, ofsayt sayıldı. Mersin deneyimli bir takım. Kent dinamiklerini harekete geçirip bir hayali gerçekleştirebiliriz." diye konuştu.

Maçtan sonra taraftarlarla futbolcular arasında küçük çaplı bir gerginlik oluştuğunu ifade eden Vural, taraftarlara da daha sakin ve destekleyici olmaları çağrısında bulundu.

Mersin'e bir hayali gerçekleştirmek için geldiğini anlatan Vural, şunları kaydetti: "Burda olmamın nedenlerinden biri de bu. PTT 1. Lig'de kesinlikle çalışmayı düşünmüyordum. Boluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Şanlıurfaspor gibi takımlardan önemli tekliflerle bana destek oldular. Öyle bir düşüncem olmadı. İşte bunun için buraya geldim."

Mersin İdmanyurdu futbolcuları Anıl Karaer ve Emrah Bozkurt ise kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

ALBAY: KÖTÜ GİDİŞATI DURDURAMADIK

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ercan Albay ise kötü gidişatı durdurmak istediklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

Mersin İdmanyurdu'na şampiyonluk yolunda başarılar dileyen Albay şöyle konuştu: "Sıkıntıdan çok çabuk kurtulacak bir takımımız var. Oyuncularım gerekli çalışmaları, gerekli birlikteliği yaptıktan sonra çok hızlı bir şekilde yukarılara doğru yükseleceğimizi umuyorum."

Adana Demirsporlu futbolcular Efe ve Mesut ise maçı kaybettikleri için duydukları üzüntüyü dile getirdi.
CİHAN

Yorumlar