Yılmaz: Öncelikli olan Samsun’un menfaatidir

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim kampanyası kapsamında Canik ilçesinde düzenlenen programa katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz: Öncelikli olan Samsun’un menfaatidir

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim kampanyası kapsamında Canik ilçesinde düzenlenen programa katıldı.

Esnaf ziyareti öncesinde Başkan Yılmaz, Karşıyaka mahallesindeki eski Halk Otobüsçüleri Derneği'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Burada mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Yılmaz, 2019 hedefleri çerçevesinde Samsun'u; 17 ilçesiyle kalkındığı, değişip geliştiği, insanların yaşam kalitesinin arttığı, modern ve estetik bir kent kimliğine kavuşturacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz, bu hedefler doğrultusunda seçmenin 30 Mart'ta Samsun'u topyekün geleceğe taşıyacak doğru kaptanları belirleyeceğine inandığını kaydetti.

30 Mart’ta yapılacak olan seçimin daha önceki seçimlere göre bazı farklılıkları olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, “Ama bütün seçimler için değişmeyen bir şey bizim partimizin, bizim siyasi anlayışımızın merkezinde insan var, insanın mutluluğu var, insanın huzuru var ve insanların insanca olan beklentilerini geliştirmek ve tatmin etmek var. Biz bu duygularla bu işin içindeyiz.“ dedi.

Yıllardır hem kendisinin hem Canik Belediye Başkanı Genç’in Samsun’a hizmet ettiklerini ifade eden Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Hem yaptıklarımız var hem de yapacaklarımızı konuşuyoruz. Daha önce hiçbir sorumluluk almamış, dümeni tutmamış birisinin çıkıp da ben belediye başkanı olunca şunu bunu yapacağım demesiyle bizim söylemlerimiz arasında fark var. Biz hep halkın içinde, bu şehri kalkındırma mücadelesini vere vere geldiğimiz yerde bundan sonraki 5 yılda hangi mücadeleyi verip de bunu daha fazla geliştireceğimizi konuşacağız. Geçmişte memnun edemediğimiz bazı insanlarımızın olduğunu biliyorum. Ama o memnuniyetsizliğin nedeni bir kamu menfaatinin, bir toplumsal memnuniyetin bir şehrin genel menfaatine bir kişinin menfaatini değişmediğimiz içindir. Sonuçta şehrin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapma zorunluluğunun doğal sonucudur bu.”

Eski Halk Otobüsçüleri Derneği'ndeki toplantının ardından Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Mekke Caddesi'nde esnafları tek tek ziyaret ederek, bol kazançlar temennisinde bulundu ve bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet edip beklentilerini dinledi. İlkadım ilçesindeki bir İş yeri açılışına da katılan Yılmaz, esnaf ziyaretinin ardından Canik ilçesine bağlı Toygar ve Gökçepınar köylerinde vatandaşlarla buluşmak üzere ilçe merkezinden ayrıldı.
CİHAN

Yorumlar