Yılın uyum projesi seçilecek

Almanya Uyum Vakfı’nın her yıl verdiği Altın Viktorya Uyum Ödülü için başvurular başladı. 2008 yılından bu yana verilen uyum ödülleri bu yıl ilk kez eğitim alanındaki bir projeye verilecek. Ödüle şahsiyetler, enstitüler, şirketler...

Google Haberlere Abone ol
Yılın uyum projesi seçilecek

Almanya Uyum Vakfı’nın her yıl verdiği Altın Viktorya Uyum Ödülü için başvurular başladı. 2008 yılından bu yana verilen uyum ödülleri bu yıl ilk kez eğitim alanındaki bir projeye verilecek. Ödüle şahsiyetler, enstitüler, şirketler ve sivil toplum kuruluşları ile inisiyatif grupları talip olabiliyor. Resmi kurum ve kuruluşların da katılabildiği ödül için son başvuru tarihi 3 Ağustos olarak belirlendi.

Yarışmada ödüle layık görülen proje 2 bin Euro para ödülüyle taltif edilecek. Ödül alacak projenin belirlenmesi için jüri önce başvurular arasından on proje seçecek. Seçilen projeler önümüzdeki ayın ortalarında ödül törenine davet edilecekler. Yarışmayı kazanan projeye ödül 11 Eylül tarihinde düzenlenecek bir törenle takdim edilecek.

Almanya Uyum Vakfı’nın düzenlediği Altın Viktorya Uyum Ödülü şimdiye dek sadece şahsiyetlere veriliyordu. Bu yıl hem bir proje hem de bir şahsiyet uyuma sağladıkları katkılardan dolayı ödül alacaklar. Tören Federal Dışişleri Bakanlığı’nın binasında yapılacak.

CİHAN

Yorumlar