Yılın medya olayı ödülü Hande Fırat'a

Yılın Medya Olayı Özel Ödülü Hande Fırat'ın oldu. Hande FIrat, 15 Temmuz akşamı büyük bir kahramanlık göstermişti

Google Haberlere Abone ol
Yılın medya olayı ödülü Hande Fırat'a
Sonhaberler | Haber Merkezi 

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CNN Türk ekranlarında yaptığı yayın ve Facetime ile darbe girişiminin gidişatını değiştiren Hande Fırat, Yılın Medya Ödülü'nü kazandı. Fırat aldığı ödülü tüm şehitler ve gazilere adadı. 

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Zorlu Center'daki görkemli gecede sahiplerini buldu. Yılın Medya Olayı Özel Ödülü Hande Fırat'ın oldu. Fırat'a ödülü, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan verdi. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Facetime yapan gazeteci Hande Fırat, yaptığı yayın ile darbe girişiminin gidişatını değiştirmişti.

Erdoğan, darbe girişimi başladıktan birkaç saat sonra ekranlardan ilk kez sesini duyurmuş ve Facetime aracılığıyla halkın meydanlara ve havaalanlarına gitmesini istemişti.

Hande Fırat'a ödülünü veren Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan; "15 Temmuz gecesi, Hande'nin bu başarısını ben de onun kadar heyecanla takip ettim. Hande böyle bir program yapabileceğini ve Cumhurbaşkanı'yla görüşebileceğini söyledi. Ben de bunu yapmandan çok mutlu olurum dedim. Hande çok büyük bir gazetecilik başarısı elde etti. Hande'nin bu özel ödülü hak ettiğini candan düşünüyorum." dedi.

Yılın Medya Olayı Özel Ödülü'nü alan Hande Fırat; bu ödülü 15 Temmuz şehitleri, tüm şehitler ve gaziler anısına aldığını söyledi.

Yorumlar