Yılın ilk tatil gününde Erzurumlular Palandöken'e akın etti

Yeni yılın ilk tatil gününde havanın güneşli ve açık olmasını fırsat bilen Erzurumlular Palandöken Dağı'na akın etti.

Google Haberlere Abone ol
Yılın ilk tatil gününde Erzurumlular Palandöken'e akın etti

Yeni yılın ilk tatil gününde havanın güneşli ve açık olmasını fırsat bilen Erzurumlular Palandöken Dağı'na akın etti. Kızak ve kayak keyfi yapan vatandaşlar, yeni bir yıla mutlu başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

Erzurumlular bir günlük yeni yıl tatilinde Palandöken'e çıktı. Günün erken saatlerinde dağa çıkan Erzurumlular havanın da güneşli olmasısıyla tatilin tadını çıkarttı. Vatandaşlar daha çok çocuklarıyla kızak kaymayı tercih etti. Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencileri de stres atmak için dağa çıkanlar arasında yer aldı. Hava sıcaklığının eksi 3 dereceyi gösterdiği Palandöken'de gün boyu kayak ve kızak kayanların yanı sıra gondolliftlerle dağ ve şehir manzarasını izlemek isteyenlerin sayısı da oldukça fazlaydı.

Palandöken'de yeniden çocukluklarını yaşayanlar da az değildi. Bir kamu bankasında şube müdürlüğü yapan Hanifi Özünal kızıyla kayak yaparak çocukluk günlerine döndüğünü belirterek,"Çocuklukta çokça kızak kayıyordum. Şimdi kızımla birlikte kızak kayarak yeniden çocukluk günlerime döndüm. Çok mutluyum." ifadelerini kullandı. 6 yaşındaki oğlu Efe ile kızak kayan Elif Ayça ise,"Herkesin yeni yılını kutluyorum. Böyle güzel güneşli günler diliyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar