Yıldızlar ve Çocuk Satranç lig finali Havza’da yapıldı.

28 Aralık 2013 tarihinde başlayıp 6 Nisan 2014 tarihinde tamamlanan çocuk ve yıldızlar Santranç finali Samsun’un havza ilçesi Makbule Yusuf Ölçer Yibo okulu yemekhanesinde yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Yıldızlar ve Çocuk Satranç lig finali Havza’da yapıldı.

28 Aralık 2013 tarihinde başlayıp 6 Nisan 2014 tarihinde tamamlanan çocuk ve yıldızlar Santranç finali Samsun’un havza ilçesi Makbule Yusuf Ölçer Yibo okulu yemekhanesinde yapıldı. Karşılaşmaya 95 takımdan 600 den fazla sporcu katıldı.

    Samsun Yıldızlar ve çocuk ligi takımları Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi, Havza 100. Yıl İlkokulu'ndan Gladyatörler, Minik Kahramanlar ve Aktif Spor, 25 Mayıs Ortaokulu'ndan Aslanlar ve Yenilmezler, Endüstri Meslek Lisesinden Ahiler, Mehmet Öngel Ortaokulu'ndan Genç Şampiyonlar, Karşıyaka Ortaokulu, Kız Meslek Lisesi'nden Parlayanlar ve Vakıfbank Yibo okul santnranç takımları katıldı.

    Ödül törenine; İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halis Demirci, Şube Müdürü Ahmet Demircan, 100.Yıl İlkokul Müdürü İbrahim İşleyen, Makbule Yusuf Ölçer Okul Müdürü Necip Pepeç, ögrenci velileri ve okul öğrencileri katıldı. Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halis Demirci ve okul müdürleri verdi.
    
    Turnuvada ilk ikiye girerek Çorum’da yarışmaya hak kazanan Yıldızlar santranç takımlarından Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi ve Havza 100. Yıl İlkokulu'ndan Gladyatörler Çocuklar santranç takımından 100. Yıl İlkokulu'ndan Aktif Spor ve 25 Mayıs Ortaokulu'ndan Yenilmezler hak kazandı.

CİHAN

Yorumlar