Yıldızlar satrançta yarıştı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Satranç Takımı, 7 birincilikle Bursa Küçükler ve Yıldızlar İl müsabakasına damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Yıldızlar satrançta yarıştı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Satranç Takımı, 7 birincilikle Bursa Küçükler ve Yıldızlar İl müsabakasına damga vurdu.

    Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Bursa Küçükler ve Yıldızlar İl Birincilikleri yarışmalarına toplam 287 sporcu başvurdu. 18 yaş ve altı sporcular, hem Bursa Birinciliği için hem de milli takıma giden yolda Türkiye Şampiyonası’nda hamle yapabilmek için mücadele verdi. Bursa Büyükşehir Belediyespor oyuncuları da gösterdikleri yüksek performans ile ilgi odağı oldu. Yarışmaya geniş bir ekiple katılan Büyükşehir Belediyespor sporcularının yanında antrenörler ve A Takım sporcuları İsmail Çalışkan, Sedat Sarman, Nejdet Esen, Umut Kılıç ve İlkay Koç maçlar boyunca sporcuların yanında yer aldı. Büyükşehir ekibi 7 birincilik kupası ile yarışmaya damga vurdu.

    Derece yaparak Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil etme hakkı kazanan sporcular şöyle: Mustafa Yalın Gündoğdu (8 Yaş Bursa Birincisi), Yağız Taban (9 Yaş Genel Bursa Birincisi), Yasin Efe Şahin (9 Yaş Bursa Dördüncüsü), Şerife Ecenaz Ören (10 Yaş Bursa Dördüncüsü), Yağız Gallevci (11 Yaş Bursa Birincisi), Taha Bartuğ Erol (11 Yaş Bursa Üçüncüsü), Kayra Kamer (12 Yaş Bursa Birincisi), Ece Alkım Erece (13 Yaş Kızlar Bursa Birincisi), Ege Çelik (14 Yaş Bursa Birincisi), Anıl Berk Erdoğan (15 Yaş Bursa Birincisi) CİHAN

Yorumlar