Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri Muş'un köyünde 23 Nisan'ı kutladı

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Muş’un Güzeltepe İlkokulu'nda kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri Muş'un köyünde 23 Nisan'ı kutladı

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Muş’un Güzeltepe İlkokulu'nda kutladı. Köy çocukları ile doyasıya eğlenen üniversiteli öğrencilere köyün genç kızları ve ev hanımları da eşlik etti
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kulüpler Birliği bünyesinde bulunan 12 kulüp, 7. Sosyal Sorumluluk Projesi için Muş’un Güzeltepe İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Köy okulunda eğitim gören çocuklarla birlikte 23 Nisan bayramını kutlayan Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği koro, yarışma, palyaço ve çizgi karakterlerinin gösterisi katılımcıları doyasıya eğlendirdi. Üniversiteli öğrencilere ayrıca köyün genç kızları ve ev hanımları da eşlik etti. Düzenlenen 23 Nisan Bayramı Kutlama etkinliklerinde öğrencilerle birlikte saatlerce halay çeken Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği üyeleri, yeniden çocukluklarına döndü.

Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği Başkanı Erdem Durmaz, farklı bir proje yaptıklarını ve Doğudaki öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Projelerinin amacına ulaştığının altını çizen Durmaz, “Bu sene 7. Sosyal Sorumluluk Projesi gerçekleştirmek adına Muş Güzeltepe İlkokuluna geldik. Kulüpler Birliği olarak her sene düzenlediğimiz Sosyal Sorumluluk projelerine bir yenisini ekledik. Amacımız burada öğrencilerle farklı bir proje yapmak, öğrencilerin burada sosyal, kültürel faaliyetlerine katkıda bulunmak. Tarihimizi bilerek 23 Nisan’a denk getiriyoruz. Öğrencilerle 23 Nisan’la çok güzel ve değişik projelerde yer almak istiyoruz. Onlarla eğlenip, oynuyoruz ve mutlu oluyoruz. Doğudaki kardeşlerimizle batıdaki kardeşlerimizle bir bütünlük sağlıyoruz. Burada tüm çocukların 23 Nisan Bayramını kutluyorum.” dedi.
“KENDİ ARAMIZDA BİR FARKINDALIK OLUŞTURDUK”

Muş’un Güzeltepe Köyü İlkokulu’nda kutladıkları 23 Nisan Bayramı programından çok mutlu olduklarını ifade eden Yıldız Teknik Üniversitesi ekibinden Damla Pamukçu, “Bugün Muş Güzeltepe İlkokulu'ndaki öğrencilerle 23 Nisan Bayramı’nı kutladık. Köy öğrencileriyle hep beraber eğlendik. Bu kadar kız öğrencilerinin çok olması beni gerçekten çok mutlu etti. Onun için çeşitli aktivitelerde bulunduk. Kendi aramızda farkındalıklar yaratık. Onlara batıdaki arkadaşlarla Batıdaki arkadaşlarımızı buluşturduk ve büyük bir kültürel bilişim oluşturduk. Çocukları mutlu etmek görmek bizi de çok mutlu etti, çok duygulandırdı. Bir hafta da olsa ve bir günde olsa mutlu ettiysek ne mutlu bize.” diye konuştu.

“ÇOCUKLUĞUMUZA DÖNDÜK VE DUYGULANDIK”
Köy okulunda düzenlenen 23 Nisan Bayramı programında adeta çocukluğuna döndüğünü kaydeden Yasemin Öz, projede yer almaktan ve böyle bir fırsatı yakaladığından dolayı duygulandığını belirtti.


CİHAN

Yorumlar