Yıldırımhan Eğitim Kurumları, ödüllü bursluluk sınavı düzenleyecek

Mersin Özel Yıldırımhan Eğitim Kurumları, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet ve özel, tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenleyecek.

Google Haberlere Abone ol
Yıldırımhan Eğitim Kurumları, ödüllü bursluluk sınavı düzenleyecek

Mersin Özel Yıldırımhan Eğitim Kurumları, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet ve özel, tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenleyecek. 22 Mart Cumartesi yapılacak sınava 4. 5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri katılabilecek.

Yıldırımhan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Caner Sarıtepe daha önceki yıllarda sadece 4. sınıflara yapmış oldukları sınavın alanını genişlettiklerini ifade etti. Amaçlarının daha çok öğrenciye ulaşmak ve daha çok öğrenciyi Yıldırımhan ailesi ile tanıştırmak olduğunu ifade eden Sarıtepe sınavda başarılı olan öğrenci, öğretmen ve okulu ödüllendireceklerini kaydetti.

Sınava gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini vurgulayan Sarıtepe şöyle devam etti: "Sınav Yıldırımhan Eğitim kurumları Gökçebelen kampüsünde 22 Mart Cumartesi günü 4 kategoride yapılacaktır. 09.30' da 4. sınıflar, 11.30'da 5.ve 6. sınıflar , 14.00'da 7. sınıflar , 16.00'da ise 8. sınıflara sınava gireceklerdir."
CİHAN

Yorumlar