Yıldırım, Uşak OSB'de güven tazeledi

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlık seçiminde eski Başkan Ali Yıldırım güven tazeledi.

Google Haberlere Abone ol
Yıldırım, Uşak OSB'de güven tazeledi

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlık seçiminde eski Başkan Ali Yıldırım güven tazeledi. Genel kurulda seçime katılanların kullandığı oyların yüzde 62 sini alan Ali Yıldırım tekrar Uşak OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

    Türkiye’nin en prestijli OSB’lerinden birisinin Uşak OSB olduğunu belirten Yıldırım, “Bir olduk tek olduk ve başardık, OSB’yi hep birlikte bugünlere getirdik, bundan sonrada yine biriz yine beraberiz ve yine başaracağız. 2004 yılı istihdam rakamı 3 bin 850 olan Uşak OSB 2014 yılı aylık enerji tüketimi 14 milyon kilovat olan Uşak OSB şuanda 40 milyon kilovat saate ulaşmış ve burada yüzde 15’lik artış sağlanmıştır.” dedi.


    Gölet Projesi için somut adımlar atıldığını söyleyen Yıldırım, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Gölet projemiz içinde somut adımlar attık. OSB’lerde bir ilk olan bu proje sayesinde su sorunlarımıza asırlık bir çözüm sağlamış olacağız. Bu bağlamda bizden desteklerini esirgemeyen ve katkı sunan tüm yetkili mercilere ve bölge sanayicisine teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik konusunda en güzel çalışmalara sahne olan bölgemiz yüzde 90'lık faaliyet oranına yüzde 99'luk tahsisi oranıyla ulaşmıştır." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar