Yıldırım, sahurda Erzincanlılarla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Danışmanı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, 4 ay sonra geldiği memleketi Erzincan havalimanında yaklaşık bin kişi tarafından karşılandı. Yıldırım,...

Google Haberlere Abone ol
Yıldırım, sahurda Erzincanlılarla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Danışmanı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, 4 ay sonra geldiği memleketi Erzincan havalimanında yaklaşık bin kişi tarafından karşılandı. Yıldırım, 4 bin kişi ile birlikte sahur yaptı.

İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kıbrıs’tan özel bir uçakla 01.45 sıralarında kente geldi. Binali Yıldırım’ı havalimanında Vali Abdurrahman Akdemir, Belediye Başkanı AK Partili Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve partililer karşıladı. Ramazan ayının son sahurunu Belediye Kültürevi'nin arkasında bulunan meydanda yapan Erzincanlılar, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Genel Başkan Danışma Binali Yıldırım’ın da katılımı ile binlerce Erzincanlı birlikte sahur yaparak, farklı bir etkinliğe de imza attı.

Erzincan Valiliği ve Belediyesi tarafından organize edilen ‘Kardeşlik Sahuru’na binlerce Erzincanlı katıldı. Ramazan ayının son sahurunda bir araya gelen Erzincanlılar, ilkini gerçekleştirdikleri sahur programında kardeşlik mesajları verdi. AK Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım’ı Erzincan Havalimanında karşılayan yaklaşık bin kişilik vatandaş topluluğu konvoy halinde sahur alanına gitti. Burada hep Ramazan ayının son sahurunu hep birlikte yapan Erzincanlılar, hem Ramazan ayına veda ettiler hem de birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Düzenlenen sahur programına bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım Alkışlar arasında kürsüye gelen Yıldırım, binlerce hemşehrisinin kendisini bağrına bastığını ve sahur sofrasında hep beraber olduklarını belirtti. CİHAN

Yorumlar