Yıldırım Koleji öğrencileri, kardeş okul öğrencilerini ziyaret etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Yıldırım Koleji öğrencileri kardeş okul seçtikleri Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrencilerine ziyaret gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Yıldırım Koleji öğrencileri, kardeş okul öğrencilerini ziyaret etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Yıldırım Koleji öğrencileri kardeş okul seçtikleri Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrencilerine ziyaret gerçekleştirdi. Yıldırım Koleji öğrencileri, Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine hediyelerini takdim ederek okulu gezdi.

Ereğli Özel Yıldırım Koleji İlköğretim okulu öğrencileri, okul idarecilerinin başlattığı 'Kardeş Okul' projesi kapsamında ilçeye yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Subaşı köyü Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerine ziyarette bulundu. Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu idarecileri, öğrenci ve öğretmenleri tarafından karşılanan ve Okul bahçesinde arkadaşları ile bir araya gelen öğrenciler, sohbet etti, arkadaşları ile kaynaştı. Beraberinde getirdikleri kitapları Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrenci kardeşlerine hediye eden öğrenciler adına konuşan Yıldırım Koleji Müdür Yardımcısı Asım Bölükbaşı, projenin amacını "Özel Yıldırım koleji olarak ekmeğimizi eğitim ve öğretimimizi, kalbimizi, duygu ve düşüncelerimizi sizlerle paylaşma adına arkadaşlarımızla sizlerin ziyaretine geldik." sözleri ile ifade etti.

Asım Bölükbaşı konuşmasında "Özel Yıldırım Koleji'nden, buraya gelmeyen arkadaşlarınızdan, okul yönetim kurulundan ve öğretmen arkadaşlarınızdan sizlere selam getirdim. Bugün bir apartman dairesinde 4-5 yıl oturup, birbirine selam vermeyen yüzlerce ve binlerce kişilerle karşı karşıyayız. Özel Yıldırım koleji olarak ekmeğimizi eğitim ve öğretimimizi, kalbimizi, duygu ve düşüncelerimizi sizlerle paylaşma adına arkadaşlarımızla sizlerin ziyaretine geldik. Bu tür çalışmaların eğitim ve öğretime, ülkemize örnek olmasını istiyorum. 11 Aralık tarihinde okul idarecileriniz ile bir araya geldik. Ortak bir çalışma üzerinde durduk. Ortak temalı resim sergisi, öğrenciler arası turnuvalar, ölçüyü kaçırmamak şartı ile hediyeleşme, 8. sınıf öğrencilerine seminer, 8, sınıf öğrencilerimiz ile ortak sınav, mevcut eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi paylaşmak, bahar şenlikleri, 23 Nisan etkinliklerine ortak katılabilme, yine Milli eğitim Müdürlüğümüzün sahil bandında okullar için hazırlamış olduğu çalışmalara etkin katılabilme, okulumuzun zenginleştirilmiş eğitim programından kardeş okul öğrencilerimizin de istifade edebilmesi adına ortak karara bağladı. İnşallah bundan sonra ilçede örnek çalışmalar sergileyeceğiz." dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Yıldırım Koleji öğrencileri, Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğretmenlerine hediyelerini takdim etti. Süleyman Demirel ve Yıldırım Koleji öğrencilerinin okuduğu şiir ve kompozisyonlardan sonra, Yıldırım Kolejinden gelen öğrenciler, kardeş okul öğrencilerine kitap hediye etti. Okulun gezilmesinin ardından Yıldırım Koleji öğrencileri, kardeş okul Süleyman Demirel İlk ve Ortaöğretim Okulu öğrenci kardeşlerinden ayrılarak okullarına geri döndü.
CİHAN

Yorumlar