Yıldırım: Kargo sektöründe güven ve hıza odaklı liderliği hedefliyoruz

Sürat Kargo Erzurum Bölge Müdürü Musa Yıldırım, kargoculuğun olmazsa olmazının güven ve hız olduğunu söyledi.     Her türlü isteğe özel gönderim çözümleri sunan ve profesyonel taşımacılık anlayışı ile çalışan...

Google Haberlere Abone ol
Yıldırım: Kargo sektöründe güven ve hıza odaklı liderliği hedefliyoruz

Sürat Kargo Erzurum Bölge Müdürü Musa Yıldırım, kargoculuğun olmazsa olmazının güven ve hız olduğunu söyledi.

    Her türlü isteğe özel gönderim çözümleri sunan ve profesyonel taşımacılık anlayışı ile çalışan Sürat Kargo, bölgede 35. şubesini Kars’ta hizmete açtı. Sürat Kargo Erzurum Bölge Müdürü Musa Yıldırım, Türkiye’nin en hızlı ve teknolojiye ayak uyduran kargo şirketi olduklarını belirterek "Daha önce Kars’ta 1 şube ile hizmet veriyorduk. 'Kafkas' şubesi ile 2. şubemiz de faaliyete geçti. Türkiye genelinde 680 şube, 24 aktarma merkezi, 19 bölge müdürlüğü ve bin 500 araçlık filoya ve 5 bin 500 kişilik dinamik bir kadroya sahibiz. Bu güçlü yapıyla bundan sonra yeni açılan şubelerimizle birlikte daha kaliteli hizmet sunmak öncelik hedefimiz olacak." dedi.

    Sürat Kargo'nun 'sürat ekspres' hizmeti ile dünyanın 228 ülkesine gönderileri 24 saat içerisinde taşıdıklarını hatırlatan Yıldırım, ayrıca yurt dışından gelen kargoları da bir günde alıcısına ulaştırdıklarını, yine kapıdan ödeme hizmeti ile müşterilere kolaylık sunduklarını ifade etti.

    Kargoculuğun olmazsa olmazı olan güven ve hız konularına odaklandıklarını ve sektörte liderliği hedeflediklerini iddia eden Yıldırım, şöyle konuştu: "Türkiye Futbol Federasyonu ve Bursaspor sponsoruyuz. Ayrıca dünya süper sport motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu ile marka yüzümüz olarak reklam filmi çektik. Bu birliktelik uzun süre devam edecek. Şubelerimizdeki logomuzu, şube dizaynı ve araç giydirmelerini yeniledik. Marka konumlandırma ve stratejisini tekrar gözden geçirerek ‘süratle özenle’ sloganını benimsedik. SMS, kontörlü kargo hizmeti ve internetten al, kapıdan ödeme gibi bir çok yeniliği sektöre taşıdık.”

    Ayrıca Yıldırım, bölgede eğitime önem verdiklerini, personellerini 'Sürat Akademi' bünyesinde eğitime tabi tuttuklarını vurguladı. CİHAN

Yorumlar