Yıldırım: Adayımızı seçerseniz temmuzda biter, farklı bir şey olursa biraz uzar

AK Parti Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, İZBAN’ın Torbalı ayağının temmuz ayında hizmete açılmasını, seçimi kazanmasına bağladı.

Google Haberlere Abone ol
Yıldırım: Adayımızı seçerseniz temmuzda biter, farklı bir şey olursa biraz uzar

AK Parti Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, İZBAN’ın Torbalı ayağının temmuz ayında hizmete açılmasını, seçimi kazanmasına bağladı. Torbalı ilçesinde vatandaşlara seslenen Yıldırım, “Eğer Torbalı’da Adnan Yaşar Görmez işbaşına gelirse temmuz ayında trenleri buraya yürüteceğiz ama farklı bir şey olursa biraz daha uzar, onun garantisini veremem.” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Torbalı'yı ziyaret eden AK Parti adayı Yıldırım, ilçe meydanında vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında İZBAN tren hattından bahseden Yıldırım, “Burada 1,5–2 yıl önce İZBAN’la ilgili bir söz verdim. Dedim ki Cumaovası’ndan, Menderes’ten buraya İZBAN’ı uzatacağız. Şimdi İZBAN altyapısı, elektriği, sinyali bitti. Bu proje, biliyorsunuz belediyeyle bizim ortak projemiz. Tabii biz yıldırım hızıyla, onlar kaplumbağa hızıyla gidiyor. Onun için aynı anda bitiremedik ama merak etmeyin, onlar iyi kötü bizim ortağımız, idare edeceğiz birkaç ay daha. İnşallah İZBAN da bu yıl içinde mutlaka, eğer Torbalı’da Adnan Yaşar Görmez işbaşına gelirse temmuz ayı içinde açılacak. Temmuz ayında trenleri buraya yürüteceğiz ama farklı bir şey olursa biraz daha uzar, onun garantisini veremem tamam mı? Yani karar sizin, siz kararı vereceksiniz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar