Yılan nedeniyle iki gün evlerine giremediler

Malatya’da evlerine giren 2 metre boyundaki yılandan korkan aile, hayvanı uzaklaştıramayınca iki gün konutlarına giremedi.     Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi'nde Arıkan ailesinin yaşadığı eve 2 metre boyunda yılan girdi....

Google Haberlere Abone ol
Yılan nedeniyle iki gün evlerine giremediler

Malatya’da evlerine giren 2 metre boyundaki yılandan korkan aile, hayvanı uzaklaştıramayınca iki gün konutlarına giremedi.

    Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi'nde Arıkan ailesinin yaşadığı eve 2 metre boyunda yılan girdi. Yılanı fark eden aile sakinleri korkuyla kendilerini dışarı attı. Hayvanı evden uzaklaştırmayı başaramayan ev sakinleri iki gün boyunca evlerine giremedi. Yılanı evden uzaklaştırmaya çalışan aile binanın tamamını ilaçlayarak kükürt yaktı. Bu işlem sonrası yılan evdeki bir bazalı yatağın altında ölü olarak bulundu.

    Evde yılanı ilk fark eden Mehmet Arıkan, "Mutfakta su içmeye çalışırken yılanı gördüm. Hemen kendimizi dışarı attık. Daha sonra komşulardan falan yardım istedik. Eve tekrar girdiğimizde yılan duvarın içinde kayboldu. Korktuğumuz için eve yine giremedik. İki gün boyunca dışarıda yaşamak zorunda kaldık. Daha sonra evin tamamını ilaçladık. Genellikle kayısı için kullandığımız kükürt yakma işlemini yaptık. Bu işlemin ardından evi tekrar kontrol ettiğimizde hayvanı ölmüş halde bulduk." dedi.

CİHAN

Yorumlar