Yiğit: Projeler iki yılda tamamlanacak

MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, “İlk etap projelerimizi iki yıl içinde tamamlayıp yeni projelere imza atacağız.

Google Haberlere Abone ol
Yiğit: Projeler iki yılda tamamlanacak

MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, “İlk etap projelerimizi iki yıl içinde tamamlayıp yeni projelere imza atacağız.” dedi.

Hacıismail, Gaziosmanpaşa ve 200 Evler mahallelerinde düzenlenen mitingde MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Yiğit’e eşi Behiye Yiğit, MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt ve MHP Canik Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Canik’te değişimin zamanının geldiğini ifade eden Yiğit, “Mahallerimizde ara sokaklara girdiğimizde yollarımızın durumu her şeyi ortaya koymaktadır. Özellikle imar planlamalarında yapılan haksızlıklar vatandaşlarımızı zor durumda bırakmıştır. Bizler halkımızın yanında olacağız. Vatandaşımızın 1 metre arsasına dahi sahip çıkacağız. Kimsenin hakkını kimseye yedirmemek için bu göreve talip olduk. Bizlere güvenin ve inanın.” şeklinde konuştu.

Herkese adaletli davranacaklarını belirten Atıf Yiğit, “Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmemektir. Biz buna inandık. Vatandaşımıza hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Allah bize bu görevi nasip ederse bundan sonra Canik’in bırakın mahallelerini hiçbir köyünde dahi yol sorunu artık konuşulmayacak. Seçimden sonrada sizleri sık sık ziyaret edeceğiz.” dedi.

Canik’linin acil ihtiyacı olan 41 proje hazırladıklarını dile getiren Yiğit, “Bu projeler vatandaşımız için acil ihtiyaçtır. Pazar yeri sorunlarından, yollar sorunlarına kadar, gençlerimizden engelli vatandaşlarımıza kadar, maddi durumu iyi olmayan halkımızdan işsiz gençlerimize kadar birçok konuya çözüm kavuşturacağımız bu projelerimizi ilk 2 yıl içinde tamamlayacağız. Sonra ise yeni projelere imza atıp Canikimizi örnek bir ilçe haline getireceğiz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar