Yiğit: Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyük

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit 30 Mart mahalli seçimlerinde seçilen mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor.Geçtiğimiz günlerde Kemalpaşa Mahallesinde ilçe içerisinde bulunan tüm mahalle muhtarları ve vatandaşlarla...

Google Haberlere Abone ol
Yiğit: Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyük

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit 30 Mart mahalli seçimlerinde seçilen mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Kemalpaşa Mahallesinde ilçe içerisinde bulunan tüm mahalle muhtarları ve vatandaşlarla huzur toplantısı gerçekleştiren Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, bu sefer de muhtarları bürolarında ziyaret etmeye başladı. Müdür Yiğit, Hacınabi Mahallesi Muhtarı Mustafa Cengiz’e yaptığı ziyarette hayırlı olsun dileklerini iletti. "Bafra ve Bölgesi için el ele vererek asayişinde, her türlü konuda beraber olmalıyız. Bafra’da yaşayan vatandaşlarımızın güvenliği için bütün birimlerimizle organize bir şekilde çalışıyoruz. Muhtarlarımız polis ile vatandaş arasındaki en büyük köprüdür." diyen Yiğit, "Muhtarlarımız bizimle ne kadar çok irtibata geçerse o kadar iyi bir iletişimi halkla yakalamış oluruz. Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyüktür.’’ dedi.

Ziyarette ayrıca Çocuk Büro Amiri Mahmut Kurt, Toplum Merkez Polis Memuru Metin Cabbar da hazır bulundu. CİHAN

Yorumlar