YGS'nin Hatay birincileri ödüllendirildi

Fem Dershanesi, 2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Hatay birincisi olan öğrencilerini birer İpad ile ödüllendirdi. FEM Dershaneleri Müdürü Seyfi Çapar ödül töreninde yaptığı konuşmada Soma'da meydana gelen maden faciasında...

Google Haberlere Abone ol
YGS'nin Hatay birincileri ödüllendirildi

Fem Dershanesi, 2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Hatay birincisi olan öğrencilerini birer İpad ile ödüllendirdi.

FEM Dershaneleri Müdürü Seyfi Çapar ödül töreninde yaptığı konuşmada Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Üniversiteye hazırlık döneminin zor bir süreç olduğunun altını çizen Çapar "Çünkü YGS-LYS bir kontenjan sınavlarıdır. Buradaki öğrenciler yüksekleri zirvedeki bölümleri hedefleyen öğrenciler. Başarıdaki en önemli faktörlerden birisi şüphesiz ailedir. 22 yıldan bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren FEM Dershanelerinin elde ettiği bu başarılardaki en büyük etkenler, daima eğitim eksenli hareket etmeye çalışıyoruz. Yeniliklere açığız Teknoloji destekli eğitim anlayışını benimsiyoruz ve en önemlisi çok dinamik kadro ile çalışıyoruz” dedi.

Eğitimin dinamik bir süreç olduğunu sözlerine ekleyen Çapar, “Eğitimde başarı ancak dinamik, yenilikçi, değişime çabucak ayak uydurabilen bir kadro ile mümkündür. FEM dershaneleri olarak; öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verebilen, öğrenci ve veli ile kaliteli iletişim kurabilen üretken, güvenilir, alanında uzman bir kadro ile çalışıyoruz. Başarımızda ki en önemli etkenlerden biri şüphesiz öğrencilere verdiğimiz rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerimizdir” ifadelerini kullandı.

Çapar, dershane olarak sınavda yüzde 97 başarı elde ettiklerini ifade etti. Gerek liselere giriş gerekse Üniversite sınavlarında dershane olarak her yıl il birincisi çıkardıklarını ifade eden Çapar, artık bu başarının geleneksel hale geldiğini söyledi. Çapar, bu başarının altında öğretmenlerin fedakârlığı, velilerin duyarlılığı, öğrencilerin ise planlı ve programlı çalışmasının yattığını kaydetti. CİHAN

Yorumlar