YGS’de Bitlis birincileri Çağlayan FEM’den

Bitlis’te gelenek yine değişmedi, 2014 YGS sonuçlarına göre altı puan türünde de il birinci, ikinci ve üçüncülerinin tamamı Çağlayan FEM Dershanesi'nden çıktı.

Google Haberlere Abone ol
YGS’de Bitlis birincileri Çağlayan FEM’den

Bitlis’te gelenek yine değişmedi, 2014 YGS sonuçlarına göre altı puan türünde de il birinci, ikinci ve üçüncülerinin tamamı Çağlayan FEM Dershanesi'nden çıktı. M.Taha Güvengil YGS-1, YGS-5 ve YGS-6, Ş.Nazlı Bakır YGS-2, Fatih Ortabakan YGS-3 ve YGS-4 puan türlerinde il birincisi olma başarısını elde etti.

Bitlis Çağlayan FEM Dershanesi Müdürü Servet Kılıç, bu yoğun tempodaki yarışta gayret ve başarılarından dolayı öğrenci ve ailelerini tebrik ederek, aynı başarıyı LYS'de de beklediklerini söyledi. Öğrencilerden Bakır Özel Selahattin Eyyübi Lisesi’nde, Güvengil ve Ortabakan Bitlis Fen Lisesi’nde okuduklarını belirterek, gayretlerinden dolayı öğretmenlerine teşekkür etti. Dershaneden aldıkları düzenli takviyeyle Türkiye’deki diğer başarılı öğrencilerle de yarışabildiklerini dile getirdiler. Dershane rehber öğretmenleri ise üniversiteye girişte haziranda yapılacak LYS'nin yüzde 70 civarında etkili olabileceğini hatırlatarak, üniversiteyi düşünen öğrencilerin bu konuda hassas olmasını, ders ve denemelerini aksatmadan düzenli çalışmasını tavsiye etti. CİHAN

Yorumlar