YGS’de Bartın birincisi FEM’den çıktı

2014 Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) Bartın birincisi FEM Dershanesi'nden çıktı.

Google Haberlere Abone ol
YGS’de Bartın birincisi FEM’den çıktı

2014 Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) Bartın birincisi FEM Dershanesi'nden çıktı.

    FEM Dershanesi’nin 2014 YGS sınavında dereceye giren öğrencileri ile bireysel ve kitlesel başarısını bu yıl da devam ettirdiğini ifade eden Bartın FEM Dershanesi Müdürü İsa Şahin basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

    2014 YGS sonuçlarına göre, YGS-1, YGS-2, YGS-3 YGS-4, YGS-5 ve YGS-6 puan türlerinde Bartın birincisi Bartın Fen Lisesi ve FEM Dershanesi öğrencisi Ahmet Çağrı Durkaya olduğunu açıklayan Dershane Müdürü İsa Şahin, “Öğrencimiz Ahmet Çağrı Durkaya aynı zaman da YGS-1 puan türünde Türkiye 179.'su ve YGS-2 puan türünde Türkiye 159.su olarak büyük bir başarı elde etmiştir. Diğer sonuçlara göre; yine Bartın Fen Liseli öğrencimiz Yasin Ayhan Bartın 2.'si YGS-2 puan türünde Türkiye 834.'sü ve Yine Bartın Fen Liseli öğrencimiz Süleyman Hilmi Ceylan’da Bartın 3.'sü olmuştur.” dedi.

    Daha sonra FEM Dershanesi Müdürü İsa Şahin tarafından Bartın birincisi olan Ahmet Çağrı Durkaya’ya akıllı cep telefonu, Bartın ikincisi olan Yasin Ayhan’a ve Bartın 3.sü olan Süleyman Hilmi Ceylan’a tablet bilgisayar hediye edildi. CİHAN

Yorumlar