YGS Türkiye 4.'sü doktor olmak istiyor

Osmaniye Fem Dershanesi öğrencilerinden Fatma Sena Topçu, YGS’de Türkiye 4.'sü ve Osmaniye birincisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
YGS Türkiye 4.'sü doktor olmak istiyor

Osmaniye Fem Dershanesi öğrencilerinden Fatma Sena Topçu, YGS’de Türkiye 4.'sü ve Osmaniye birincisi oldu.

Fem Dershanesinde düzenlenen törenle Fatma Sena Topçu’ya dizüstü bilgisayar verililerken, diğer derece yapan öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Programda bir açıklama yapan Dershane Müdürü Yılmaz Kütük, “Gerek ilköğretimde, gerek lisede kalitesi ile halkımızın takdirini kazanmış olan FEM Dershaneleri her zamanki yeri olan zirveyi korumuştur. Osmaniye’nin süper beyinlerini yetiştiren, Türkiye ve Osmaniye derecelerini bünyesinden çıkaran dershanemizin bu başarısını bizleri gururlandırmaktadır.” dedi.

Uluslararası arenada ülkenin yerinin eğitimle değişeceğini belirten Kütük, “Hedefimiz; çağdaş, hür düşünceli, demokratik değerlere sahip çıkan, üreten, teknolojiyi kullanılabilen, özetle kendisine ve milletine yararlı bireyler yetiştirmektir. FEM Dershaneleri 29 yıl hep zirvede kalmasını sağlamıştır. ” diye konuştu.
Türkiye 4.sünün yanı sıra Türkiye 9.su, 19.su, 43.sü, 45.si, 52.si ve 70.sinin de kendi öğrencileri olduğunu belirten Yılmaz Kütük, “Ayrıca dershanemizin öğrencilerinden A. Çağatay Erdem Osmaniye 2.si olurken 3.cülüğü ise A. Burak Keçebaş kazandı.” diye konuştu.

Türkiye 4.sü olan Fatma Sena Topçu başarısında ailesinin ve Fem Dershanesi’ndeki hocalarının büyük katkısı olduğunu kaydederek, “Öğretmenlerimin üzerimde çok emeği var, hepsine teşekkür ederim.” dedi. Fatma Sena Topçu, iyi bir tıp fakültesinde okuyup doktor olmak istediğini kaydetti.
CİHAN

Yorumlar