YGS Düzce Birincileri FEM'den

YGS'de Düzce birincileri FEM Dershaneleri Düzce Şubesi’nden çıktı.

Google Haberlere Abone ol
YGS Düzce Birincileri FEM'den

FEM öğrencileri Ahmet Sercan Yolay YGS-1, YGS-2, Uğur Aykın YGS-3, YGS-5 ve Hüseyin Coşkuner YGS-6 puan dallarında Düzce 1'ncisi oldular. Aynı zamanda Düzce Özel Fatih Koleji öğrencisi olan Yolay, YGS-1 Türkiye 917'ncisi oldu.

FEM Düzce Şube Müdürü Gökhan Çoban, öğrencilerinin başarısıyla gurur duyduğunu söyledi. Çoban, “Düzcemiz ülkemiz adına böyle güzel sonuçlara imza atmasında emeği geçen başta okul öğretmenleri arkadaşlarımıza ve ayrıca dershane öğretmen ve idareci arkadaşlarıma, bu başarılarda sürekli yanımızda olan kıymetli velilerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Yolay ise başarısında dershane ve okul öğretmenlerinin büyük payı olduğunu belirterek, "Öğretmenlerimiz sadece derste değil her zaman yanımızda oldu. Hem dershanemin hem okulumun sunduğu imkanlar ve verdiği kaliteli eğitim bu sonuca ulaştırdı. Hocalarıma çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Öğrencilerden Uğur Akın da “Öncelikle Fen Lisesi öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Onların da desteklerini önemsiyorum ayrıca dershanemi de çok seviyorum, birlikte başarıyı yakaladık, dershane öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar