Yeşilbayır, Kıbrıs’a bağlanıyor

Ankara Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilbayır ve Kıbrıs mahallelerinde yaptığı çalışmalarla, 1830 sokak ve 1965/2 sokağı birbirine bağlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeşilbayır, Kıbrıs’a bağlanıyor

Ankara Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilbayır ve Kıbrıs mahallelerinde yaptığı çalışmalarla, 1830 sokak ve 1965/2 sokağı birbirine bağlıyor. Yol açım ve genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yaptığımız çalışmalar ilçemizin şehirleşme oranını yükseltiyor." dedi. Yeni açılan yolların ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırdığını belirten Akgül, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, hayatı ve ulaşımı rahatlatmak için sürekli yeni yollar açıyoruz. Ulaşım sorununu çözmeyle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz.” diye konuştu.

45 BİN METRE YENİ YOL HEDEFİ

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bölgede yoğunlaştırdığı çalışmalar kapsamında bir taraftan yol açma işlemleri, diğer yandan da hafriyat çalışmaları devam ediyor. İş makinelerinin dur durak bilmediği Mamak’ta yolları belli bir program dâhilinde açan belediye, bu yıl 45 bin metre yol açmayı hedefliyor.
CİHAN

Yorumlar