Yeşilay Bursa şubesi binaya kavuşuyor

Bursa büyükşehir belediye Başkanı Recep Altepe, Yeşilay'ın sigara ve madde bağımlılığı ağırlıklı olmak üzere zararlılarla mücadelesini haklı bulduklarını ve her zaman yanında olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Yeşilay Bursa şubesi binaya kavuşuyor

Bursa büyükşehir belediye Başkanı Recep Altepe, Yeşilay'ın sigara ve madde bağımlılığı ağırlıklı olmak üzere zararlılarla mücadelesini haklı bulduklarını ve her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Altepe, Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi olarak kullanılacak bir merkezin temin edilmesi noktasında büyükşehir belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

Başkan Altepe; Erzurum Dernekleri Federasyonu, Bursa Gümüşhaneliler Derneği, Bursa Tokatlılar Derneği, Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi ve Kamu Hastaneleri Bursa Kamu Hastaneleri Birliği yetkililerini ağırladı. BURULAŞ´taki başkanlık makamında gerçekleşen görüşmelerde, şehirdeki STK'ların durumu ve yeni dönemde Bursa gündem konularını oluşturdu. STK yöneticilerini kabulünde Bursa'nın yeni dönemine ilişkin düşüncelerini açıklayan Başkan Altepe, kentin gücünü bildiklerini, Bursa'nın her işini kendisi yapma ve sonuca ulaştırma konusunda öncü olduğunu bildirdi. Yaklaşık 20 senedir yerel yönetimlerin içerisinde yer aldığını, siyasi oluşumların yanı sıra meclis üyeliği ve 2 dönem belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Başkan Altepe, kentin potansiyelini son 10 yılda yaptıkları icraatlarla açığa çıkarttıklarını ifade etti. Bursa'da ilk defa Osman Gazi'nin, Orhan Gazi'nin, Murad-ı Hüdavendigar'ın anma törenlerinin bu dönemde yapıldığını, tarihi eserlerin baştan ayağa yenilendiğini, çarşının AVM potansiyeline büründüğünü, deniz otobüsleri, deniz uçakları ve helikopter hizmetlerin birbiri ardına hizmete sokulduğunu kaydeden Başkan Altepe, "20 yıldır tecrübeliyiz. İnşallah şimdiden sonra da hız kesmeden yatırım ve hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi'nin yönetim kurulu üyelerini de ağırlayan Başkan Altepe, Yeşilay ile ortak çalışmalar yapabileceklerini ifade etti. Kurumun sigara ve madde bağımlılığı ağırlıklı olmak üzere zararlılarla mücadelesini haklı bulduklarını ve her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Altepe, Yeşilay Cemiyeti Bursa Şubesi olarak kullanılacak bir merkezin temin edilmesi noktasında büyükşehir belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

Yeşilay Cemiyeti Bursa Şube Başkanı Mehmet Raci Arvas ise faaliyetlerin yapılması ve sonuç alınması noktasında yerel yönetimlerin desteğini önemsediklerini söyledi. Arvas, "Zararlı madde kullanımı gençlerimiz arasında yaygınlaşıyor, bizler de toplumu bu zararlı illetlerden korumak için neler yapabiliriz noktasında çalışıyoruz" dedi.

Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Ömeroğulları, Bursa Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Orhan Aydın, Bursa Tokatlılar Derneği Başkanı Nursel Kaleoğlu ve Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Yavuz Baştuğ, yaptıkların açıklamalarda, Başkan Altepe'nin 2. dönem adaylığının hayırlı olmasını diledi. CİHAN

Yorumlar