YESİAD Başkanı Zobu, Rektör Orbay’ı ziyaret etti

Yeşilırmak Sanayici ve İşadamları Derneği (YESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Zobu ve yönetim kurulu üyeleri, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.

Google Haberlere Abone ol
YESİAD Başkanı Zobu, Rektör Orbay’ı ziyaret etti

Yeşilırmak Sanayici ve İşadamları Derneği (YESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Zobu ve yönetim kurulu üyeleri, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay'ı makamında ziyaret etti.

YESİAD'ın faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Zobu, ''İş dünyasında etkili olmak için 21. yüzyılda gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurarak üyelerimizin gelişimini sağlamak ve sağlıklı rekabet koşullarının bulunduğu iş ortamının oluşturulmasına katkıda bulunmak gayesiyle iş dünyasının sorunlarını dile getirmek ve ortak sorunlara çözüm aramak gayreti içindeyiz.
Takip ediyoruz ki Amasya Üniversitesi son dönemlerde önemli gelişmeler kaydetti. Gerek sosyal gerek kültürel ve eğitimsel anlamda yaptığımız ortak projeleri geliştirip daha da büyük projelere imza atmak istiyoruz.'' dedi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Orbay ise Amasya Üniversitesi'nde son dönemlerde kaydedilen gelişmeleri istatistiki bilgiler vererek yönetim kurulu üyeleriyle paylaştı. Rektör Orbay kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade etti. CİHAN

Yorumlar